2020. január 23., csütörtök

Elizabeth Adler: A Riviéra titka


A Riviéra titka című könyvet csak 2. nekirugaszkodásra tudtam csak elolvasni. Kedvelem Elizabeth Adler könyveit, de ebben az esetben kb. a könyv 1/3-nál le kellett tennem. Több könyvet is elolvastam, mire újból a kezembe vettem ezt a regényt.
A történet szerint egy francia kisvárosban egy villát több nyaralónak adja ki egy titokzatos nő úgy, hogy mindenki azt hiszi, egyedül csak ő bérelte ki az épületet. A helyszínre érve különböző időpontokban rájön mindenki, hogy egy átverés áldozatai lettek: nemcsak azért, mert többen bérelték ki egyszerre a villát, hanem mert az egy romhalmaz, felújításra szorul. Így a kiscsapat egy közeli hotelben száll meg, azzal a céllal, hogy orr együtt kiokoskodják, hogyan tovább. A nyaralók könnyebbségére maguk között tudhatják a sztárok körében is népszerű magándetektívet, Mac Reilly-t, aki szintén kibérelte a villát kedvesével, Sunnyval.
A történet bővelkedik izgalommal, kalanddal és persze szerelemmel is. A méltán híres Mac a regény végére rájön a titok nyitjára: megoldódik a villa titka, persze a kis társasága is a segítségére volt. A szereplők jellemét is jól kidolgozta az írónő.
A holtpont átbillenése után jó volt elolvasni ezt a romantikus- krimis regényt.
Az fogott meg Elizabeth Adler stílusában, hogy a krimit nagyon jól ötvözi a romantikával, a szerelmes történetekkel (úgy, mint Tasmina Perry).
Kalandos, izgalmas olvasmány, nemcsak nőknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elizabeth Adler: Varázslatos Malibu

Cselekményleírást tartalmazó szöveg ! A Riviéra titkában megismert népszerű magándetektív, Mac Reilley és párja, Sunny újabb történe...