2020. január 28., kedd

Elizabeth Adler: Varázslatos Malibu


Cselekményleírást tartalmazó szöveg!

A Riviéra titkában megismert népszerű magándetektív, Mac Reilley és párja, Sunny újabb története tárul elénk ebben a könyvben. A két regény nem folytatása egymásnak, csak a 2 főszereplő azonos, így régi ismerősöket köszönthetünk csak. A romantikus krimik nagyasszonya ismét egy nagyon jó könyvet alkotott: nemcsak hogy gyönyörű helyen játszódik a történet, hanem a könyv ismét eseménydús, letehetetlen nyári olvasmány.

A történet röviden: 
Miközben éppen Mac egy csendes nyári esti sétáról indul hazafelé, Malibu tengerparti csendjét egy női sikoly zavarja meg. Mac elindul a hang irányába és egy villa ajtajában egy kétségbeesett nőt talál, pisztollyal a kezében, amit gyorsan a férfira szegez. Mac íjjedtében elmegy a helyszínről, majd másnap felkeresi a villa tulajdonosát, Ront, aki nem tud semmit a titokzatos nőről, inkább arra kéri Macet, hogy derítse ki, ki követi őt és hova tűnt a feleséges a szépséges színésznő, akivel épp válófélben van. Pár óra múlva a feleség is felkeresi Macet azért, mert őt is követi valaki és szeretne elválni a férjétől. Allie Cannes-be utazik a filmfesztiválra és úgy dönt, hogy ez után új életet kezd: eltűnik szem elől. 

Mac és Sunny őrült nyomozásba kezd Amerika legnépszerűbb színésznője után. A könyv végére sikerül az eseményeket kibogozniuk: minden apró részlet a helyére kerül, mindenki élete rendeződik.

Egy újabb izgalmas Elizabeth Adler regényt olvastam. Remélem, hamarosan kezembe kerül Mac Reilly legújabb kalandja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Elizabeth Adler: Varázslatos Malibu

Cselekményleírást tartalmazó szöveg ! A Riviéra titkában megismert népszerű magándetektív, Mac Reilley és párja, Sunny újabb történe...